Golvföretag Hudiksvall

Responsive image

Golvläggare – Hudiksvall

Vi på Jannes Golv har arbetat som golvläggare på orter som Hudiksvall, Iggesund, Bergsjö och Delsbo sedan 1975. Vi har alltså varit specialister inom vårt område i hela 40 år! Den gedigna erfarenheten tillsammans med ett brinnande engagemang hos alla våra anställda gör oss till Hälsinglands största golvföretag. Vi arbetar alltid efter konkreta kvalitets- och miljöplaner vilket underlättar för dig som är byggare, byggherre eller beställare.

Marknadens främsta golvleverantörer

Kunskapen hos oss på Jannes Golv är inte bara hög, den är även bred. Vi kan erbjuda både privatpersoner och företag i Hudiksvall det mesta inom golv, färg samt kakel och klinker. Dessutom samarbetar vi med marknadens främsta leverantörer och har behörighet att utföra våtrumsarbeten.

Några exempel på golvtjänster vi utför är:
• Inläggning av hårda och mjuka golv så som parkett och linoleum
• Plattsättning av kakel, klinker och annan sten
• Tapeter och färg

Tack vare vårt breda utbud av tjänster och material kan vi erbjuda dig som kund en helthetslösning, oavsett vilken typ av projekt du står inför.

Vi vill hjälpa just dig!

Vill du veta mer om oss på Jannes golv, våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig? Hör av dig till oss eller besök vår butik. Där möts du av kunnig personal som kan hjälpa dig att hitta en passande lösning.

Kontakta oss
Telefon: 0650 – 177 60
E-post: jannes-golv@telia.com